Ny blogg!

Da ble det til at jeg måtte ta steget å få meg ny blogg. Om det blir permanent håper jeg virkelig ikke, men det ser ut som blogtown har takket for seg – enn så lenge. Fem år med blogging om hovedsak agility (treninger og konkurranser) er nitrist å «miste», hvis det viser seg slik, så jeg krysser fingre for at blogtown tar til fornuft og sørger for at siden er oppe og går igjen.

En måned, og vel så det, siden sist er det dog blitt. Både påske og nasjonaldag er forbi, noe som igjen understreker at sommerferien nærmer seg med stormskritt – deilig! 🙂
Treninger og fjellturer, same old, har det vært mye av, samt meg og Dorte i begynnelsen av mai har hatt handlingskurs for et gjeng med ivrige agilityekvipasjer – mye moro og mye latter, og et aldri så lite innslag av seriøse tilbakemeldinger til ekvipasjene.

Palmehelgen var «Totenbonden» Teresa i byen, og vi fikk til et lite valpetreff på Stend samtidig med at flinke Ecco ble Lydighetchampion. Pyrrebebisene var overlykkelig for gjenforeningen!

Ecco - Lydighet Champion!

 

Fra venstre: Jej, Pinjo, Lui, Yas og Smisk

Samme dag fikk Lui sin første løpetid, og siden Diesel hev seg på lasset etter få dager ble det heller ingen Sverigetur og Gåsahopp på meg. I stedet ble påsken preget av mange supre treninger og en uoffisiell cup helt på tampen av ferien.

1. mai-helgen var vi i konfirmasjon, men fikk med meg èn dag av dobbeltstevne på Nordhordland…noe jeg egentlig kunne spart meg for. En høyløpsk Diesel som hadde helt andre tanker enn agility i hodet presterte to helt håpløse løp som endte i velfortjente disker. Hun var mer opptatt av hvor Lui var slik at hun kunne praktisere sine parrekunnskaper – grisejente! 😛

På nasjonaldagen gjorde jeg som jeg har gjort de siste årene, siden ungene ble store, nemlig fjelltur. Denne gangen hadde jeg selskap av Monica og Harly, samt Reidun (uten hund). Ganske så tidlig var vi oppe og, med frammøte kl 10 på parkeringen i dalen. Turen gikk over Gravdals- og Holefjellet. I tillegg klinte vi til, meg, Monica og Rune, med en finfin trening utpå ettermiddagen.

Lui begynner så smått å komme i gang med treningen. Hinderfokuset er rett bra, og vi prøver å legge et godt grunnlag for videre forståelse. Allèslalomen er kommet opp i hagen, og hun gjør framskritt fra dag til dag. Med Diesel friskt i minne, da jeg nesten måtte gi opp treningsmetoden pga stress og lite fokus, viser iallfall Lui bedre takter, både i forhold til fokus og forståelse, heldigvis.
Med tanke på feltapparatene har jeg mer eller mindre bestemt meg for løpende felter. Jeg må bare legge en slagplan før jeg tar fatt på prosjektet.

Til helgen er det trippelstevne i Stavanger med svenske Rodin og danske Lerche som dommere. Blir kjekt med litt forandring, det blir ofte litt ensformig når klubbene bruker de samme dommerne om og om igjen.
Himmelspretten blir det tur til Sverige og Falkenberg, dobbeltstevne, med nærmere hundre stykker i Diesel’s klasse. Forandring fryder i forhold til antall konkurrenter og, helt klart. Moro, moro, moro! 🙂
Vi tar med oss NKK Drammen på vei hjem da jeg fortsatt trenger storcert i hopp for å bli hoppchampion. Vi må prøve oss på de få sjansene vi har, det er jo ikke som vi er bortskjemte med NKK stevner på denne siden av landet.

En positiv, liten hendelse er at Diesel har hatt noen dager med løs mage. Vel, det positive er ikke selve magen eller innhold, men etter flere dager med kun biola kan jeg nå meddele at hun veier «kun» 10 kg og ikke 10,5 kg 😉 Tro meg, hun tar overhodet ingen skade av å slanke seg et kilo eller to, snarere tvert om. Håpet mitt er at vekta en dag lander på et sted mellom 8,5 – 9 kg – da er hun i perfekt kondisjon!
Lui veier 9 kg og er ca 2 cm høyere, bare sånn at dere kan danne dere et bilde av vektsituasjonen i heimen…og Lui er helt perfekt i kroppen. Tjukke, lille Svampebob har dårlig forbrenning, gitt!
Kan vel ikke skryte på meg at jeg har god forbrenning heller, men det er en annen historie! 😉

Lui nyter en deilig dag på Bondemarken

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

18 svar til Ny blogg!

 1. Teresa sier:

  Kjekt at du er på bloggeren igjen. Regner med vi treffes i Drammen

 2. Vala sier:

  Haha, genialt! Flott at noen har glede av løs mage, hun vil jo hoppe himmelhøyt på stevnet i helgen! Jeg håper virkelig ikke at Harriba bringer noe videre til oss i helgen, da skal jeg love deg at noen skriker himmelhøyt!! Men utover det, gleder vi oss til helgebesøket 🙂

  Så må jeg jo bare si gratulerer med å ENDELIG ta hintet å gå videre fra den udugelige serveren til Blogtown. Hvis jeg var deg ville jeg aldri ha fortsatt å skrive der dersom det i det hele tatt kommer opp igjen. Men kun linket dit for å kunne ha tilgang til tidligere innlegg og bilder. Når det er sagt, er wordpress og blogspot helt klart å foretrekke mtp oversikten vi lesere kan ha over innleggene deres 🙂

  • Det er kun Diesel som har hatt løs mage i heimen. Hun er jo også den hunden som desidert eter ALT hun kommer over…
   Harriba gleder seg til en helg i sus og dus!

 3. Inger E sier:

  Gratulerer med ny blogg! PS Hvis du gir Diesel en kraftig sommerklipp så kanskje hun «mister» et halvt kilo til 🙂

  • Planen er å barbere henne helt ned før vi reiser til Sverige, men jeg hadde håpet hun gikk ned en kilo til før dess…det blir jo veldig synlig hvor feit hun egentlig er når pelsen er borte!

 4. Ellen sier:

  Gratulerer! Så bra at du endelig er «på lufta» igjen 🙂
  Har vært kjedelig uten dine festlige blogginnlegg!

 5. Glenn sier:

  Syntes denne bloggen var vel så fin jeg 🙂

  PS: har lagt linken din ut på blogglisten på LP Bergen 😉

 6. Nina sier:

  Kjekt at du har fått deg ny blogg igjen 🙂

 7. Merete sier:

  Aaaa – der var hun igang – jeg visste at du før eller senere ville ta til vettet du også :).

 8. hundene sier:

  Velkommen til møkkawordpress, håper også blogtown kommer tilbake 😉

 9. Monica sier:

  Grattis med ny fin-fin blogg! Godt å ha deg tilbake igjen 😉

 10. Stine sier:

  Endelig «back on track»! Nice nice! Det liker vi mycket bra 🙂
  Blir helt syk av alle ag planene og stevnene dere skal på fremover. Forøvrig «hvaler» jeg meg avgårde for tiden og håper virkelig de to siste mnd går FORT! Jeg vil springe igjen!!!!
  Ang løpende felt, har jeg og store planer (merk deg planer) om å få det til på krøll her. Så meld deg inn i Os hundeklubb så får vi trene sammen til høsten/vinteren, på kunstgress!!!

  Lykke til på kommende stevner! Vi heier på dere!

 11. Så bra at du er tilbake på bloggeren!
  Innmari fint bilde av oss med alle valpene. Kunne ikke fått det i stort vel?

 12. djumedjume sier:

  Yeah…gratulerer så mye med ny blogg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s